fbpx

Prekvalifisering for flyktninger

Nå har vi åpnet opp for dette unike prosjektet som skal se på metoder for å lage et hurtigløp for flykninger til Høyere yrkesfaglig utdanning (Fagskole), eller til arbeidsliv.

Vi har laget sidene både på Norsk, Engelsk, Fransk, Arabisk og Ukrainsk for å sikre at budskapet når frem. Se gjerne intervjuet med Yuliia under i videoform, eller les hele intervjuet her!

Velkommen til å ta kontakt dersom dere har spørsmål, enten som flykninger som søker seg inn, eller veiledere ved NAV som har kandidater som dette tilbudet kan passe for.

Vi rekrutterer nå frem til jul, og planlegger to samlinger for å lodde stemningen med kandidatene, og gi mer utfyllende informasjon. Dette er et pilotprosjekt, og det er viktig at deltagerne har den rette motivasjonen. Planlagt oppstart av hele pilotprosjektet er satt til 10. januar 2024!

Samarbeidspartnere

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse har bevilget midler til gjennomføring av dette pilotprosjektet, og hvor Fagskolen Diakonova, også har fått midler til et likelydende prosjekt med en annen vinkling. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *