fbpx

Hvor og hvordan søker jeg studieplass?

Du søker studieplass via våre nettsider; https://utdanning.aofostfold.no/fagskole/ Finn utdanningen du ønsker å søke til og klikk «Meld interesse». Etter å ha meldt din interesse for emnet, søker du studieplass. Det er viktig å merke seg at når du melder din interesse for emnet, betyr det ikke at du har søkt. Du kan søke om studieplass etter at du har melder din interesse via våre takksider ved å trykke på «opprett min side». Du kommer da til et innloggingsbilde til vårt kursadministrasjonssystem Universum. Har du opprettet en profil tidligere, logger du inn med brukernavn og passord. Om du ikke tidligere har opprettet en profil, klikk på «Registrer deg nå» og følg anvisningen videre. 

Fyll ut søknadsskjema på «Min side» og last opp dokumenter på dine forkunnskaper som tilfredsstiller ett av opptakskravene. Hvis vi skal kunne behandle søknaden din, må du laste opp dokumentasjon på forkunnskaper, og det er viktig å huske at du må trykke på SEND INN SØKNAD for at din søknad skal bli behandlet. Søknaden er fullstendig først når dokumentasjon er lastet opp. Ved opptak til utdanningene vil søknader bli rangert ut fra tidspunktet hvor søkeren er vurdert som kvalifisert for utdanningen.

NB! I Fagskolen sender du en søknad for å uttrykke din interesse og kvalifikasjoner for opptak, mens påmeldingen skjer etter at søknaden er godkjent, og du bekrefter deltakelsen i det valgte studieprogrammet.  

Dersom du opplever utfordringer med å logge deg inn eller registrere deg kan du lese mer om dette Her! >>

Les mer OFTE STILTE SPØRSMÅL