Studie- og kurstilbud    Språkkurs 

Spansk oppfriskning – Fredrikstad

Dette kurset er for deg som har vært gjennom nybegynnerkursene, og trenger en oppfriskning i grammatikk og muntlig kommunikasjon. 

Påmelding Les mer

Dette er et oppfriskningskurs på lavt nivå. Spanskkurs basert på dem som ønsker å beherske dette muntlig i f.eks. turisme eller reisesammenheng. Kurset tar sikte på å lære deg nok til at du kan klare deg på egenhånd i et spanskspråklig land.

Spanskkursets innhold.

Kommunikasjon: Beskrive mennesker, snakke og spørre om det man liker/ ikke liker, snakke om familien, fortelle om dagliglivet, spørre og fortelle om tidspunkter, datoer og lignende, bestille på en kafé, forstå en meny, snakke om mat og matvarer, tilby mat og drikke, beskrive byer, spørre og fortelle om veien, snakke om byer/steder.

Ved fullført kurs vil du kunne kommunisere på en enkel måte når man snakker langsomt og tydelig.

Grammatikk:
Eiendomspronomen, presens: uregelmessige verb, refleksive verb, klokka, ukedagene, månedene, ord som uttrykker ubestemt mengde.

Hvorfor velge spanskkurs hos AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre spanskkursveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter.

Kursinfo

Kursid: 503775

Påmelding

For å melde deg på kurs hos AOF må du opprette «Min Side». Dette av hensyn til GDPR. Det er gjennom Min Side at du søker studier, vil laste opp dokumentasjon, motta informasjon fra administrasjon etc.  

Om du opplever problemer kan du kontakte oss på telefon 69 13 04 10.
NB! søknaden din blir ikke behandlet før du har akseptert invitasjonen og opprettet «Min side».