Studie- og kurstilbud    Språkkurs 

Spansk trinn 2 – Fredrikstad

Dette kurset er for deg som kan litt spansk fra før, enten du er selvlært eller har deltatt på tidligere kurs.

Påmelding Les mer

På dette kurset skal du lære å utvide ordforrådet, og å delta i en samtale på en enkel måte. I tillegg lærer du mer om spansk kultur.

Du lærer også å bruke vanlige uttrykk og enkle setninger som gjelder konkrete situasjoner som: å presentere deg, forklare hva du gjør, spørre og svare på spørsmål om deg som person. Kurset vil ha hovedfokus på muntlige samtale og muntlige ferdigheter.

Vi fortsetter i boken Caminos

Spanskkursets innhold

Gjennom praktisk orienterte, muntlige og skriftlige øvelser får du grunnleggende kunnskap gjennom grammatikk og uttale.

I tillegg til vanlig tavleundervisning vil det foregå en del samtale, dialoger, lytteøvelser og rollespill/gruppeøvinger.

Kommunikasjon: Beskrive mennesker, snakke og spørre om det man liker/ ikke liker, snakke om familien, fortelle om dagliglivet, spørre og fortelle om tidspunkter, datoer og lignende, bestille på en kafé, forstå en meny, snakke om mat og matvarer, tilby mat og drikke, beskrive byer, spørre og fortelle om veien, snakke om byer/steder.

Ved fullført kurs vil du kunne kommunisere på en enkel måte når man snakker langsomt og tydelig.

Grammatikk:
Eiendomspronomen, presens: uregelmessige verb, refleksive verb, klokka, ukedagene, månedene, ord som uttrykker ubestemt mengde.

Hvorfor velge spanskkurs hos AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre spanskkursveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter.

Kursinfo

Kursid: 502251

Påmelding

For å melde deg på kurs hos AOF må du opprette «Min Side». Dette av hensyn til GDPR. Det er gjennom Min Side at du søker studier, vil laste opp dokumentasjon, motta informasjon fra administrasjon etc.  

Om du opplever problemer kan du kontakte oss på telefon 69 13 04 10.