Studie- og kurstilbud    Næring og arbeidsliv 

Tilskudd til kompetanseheving og bedriftsintern opplæring

Har din bedrift behov for å gi ansatte ny kompetanse?

Kontakt oss Les mer

Tilskudd til bedriftsintern opplæring (BIO-ordningen) 2024

Har din bedrift behov for å gi de ansatte ny kompetanse for å klare en nødvendig og vesentlig omstilling av bedriften? Da kan du søke Østfold fylkeskommune om støtte til delfinansiering av opplæringskostnadene.
Søknadsfrist er er 15. april.

Hva er BIO-ordningen?

BIO-ordningen skal bidra til å gi bedrifter kompetansen de trenger for å gjennomføre en vesentlig og nødvendig omstilling. Omstillingen kan være en endring i form av bedriftens produkter og tjenester,  måten bedriften arbeider på, eller etablering på nye markeder.

Man kan søke om opptil 400.000 kroner i støtte per bedrift, pr. kalenderår

NB: AOF Østfold følger opp denne ordningen fortløpende, og dersom det blir tilført flere midler vil vi publisere det her, og samtidig ta kontakt med de som sender oss en e-post om interesse for ordningen. AOF Østfold overvåker også andre tilskuddsordninger – derfor ikke nøl med å ta kontakt!

Les mer om ordningen og søk her!

Vi hjelper deg med:

  • Skrive søknaden
  • Lage undervisningsopplegg
  • Tilpasse e-læring / fjernundervisning
  • Gjennomføring & prosjektledelse
  • Kurs- / Studiebevis

Har du spørsmål rundt dette?

Kontakt oss

Kontakt oss

Personvernerklæring(Påkrevd)
Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.