Studie- og kurstilbud    Språkkurs 

Fransk oppfriskning – Fredrikstad

Kurset er for deg som har lært fransk tidligere og kan enkel grammatikk.

Påmelding Les mer

Kurset tar sikte på at du skal klare deg på egenhånd i et franskspråklig land. Du får oppfriskning i å snakke og forstå tale, lese tekster og å skrive enkel fransk. I tillegg vil du lære en del om den franske kulturen.

Dette er en vennlig, hjertelig og humoristisk måte å utvikle sine franskkunnskaper på.

Innhold i fransk oppfriskning

Gjennom praktisk orienterte, muntlige og skriftlige øvelser får du grunnleggende kunnskap gjennom grammatikk og uttale.

I undervisningen bruker vi boken Contact, kommunikasjon og samtaler om temaer fra læreboka, oppgaveløsninger og oppfriskning av grammatikk, samt avisartikler. Lærer snakker mye fransk i timene.

Generelt: Du skal bli fortrolig med dagligtale, derfor er hovedvekten av undervisningen lagt til arbeid med ord og uttrykk.

Lytteforståelse: Du vil kunne følge med på enkel samtaler når folk snakker tydelig.

Leseforståelse: Du vil forstå kjente navn, ord og setninger, for eksempel i annonser, på plakater eller i kataloger.

Føre en samtale: Du skal bli trygg på å delta i en samtale på en enkel måte hvis samtalepartneren er villig til å snakke langsomt og hjelpe deg å formulere deg.

Hvorfor velge franskkurs hos AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre franskkursveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter.

Kursinfo

Kursid: 500942

Påmelding

For å melde deg på kurs hos AOF må du opprette «Min Side». Dette av hensyn til GDPR. Det er gjennom Min Side at du søker studier, vil laste opp dokumentasjon, motta informasjon fra administrasjon etc.  

Om du opplever problemer kan du kontakte oss på telefon 69 13 04 10.