Studie- og kurstilbud    Språkkurs 

Fransk konversasjon – Fredrikstad

Kurset er for deg som kan lese en tekst på fransk og forstå meningen av teksten slik at det kan prates sammen om tema..

Påmelding Les mer

Formålet med kurset er å utvikle ordforråd og uttrykk for å forstå bedre en «autentisk» fransk konversasjon om forskjellige vanlige tema, f.eks: forskjellig måte å uttrykke seg mellom Norge, Frankrike og andre europeiske land, samme tradisjoner men forskjellige måter å feire dem, fritidsaktiviteter, skolesystemet og det franske samfunnet, vi sammenligner kulturelle forskjeller.

Dette er en vennlig, hjertelig og humoristisk måte å utvikle sine franskkunnskaper på.

Innhold i fransk konversasjon

Grammatikk

  • Utvikle vokabular
  • Trene på å forstå og uttrykke seg bedre i samtaler
  • Lese forskjellige tekster og artikler og å ha samtaler rundt disse
  • kulturelle forskjeller mellom Frankrike og Norge

Hvorfor velge franskkurs hos AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre franskkursveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter.

Kursinfo

Kursid: 503660

Påmelding Kontakt oss

For å søke på studier i AOF må du opprette «Min Side». Dette av hensyn til GDPR. Det er gjennom Min Side at du søker studier, vil laste opp dokumentasjon, motta informasjon fra administrasjon etc. 

Om du opplever problemer kan du kontakte oss på telefon 69 13 04 10

Kontakt oss

Personvernerklæring(Påkrevd)
Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.